Mýty o látkových vložkách: Mýtus č. 5 - Nechci z toho mít záněty!

Když se na internetu objeví článek o látkových vložkách, nejčastěji v komentářích zaznívá: 

Mýtus 5: Tak to ani náhodou, nechci z toho mít záněty!

A opět, pravda je na úplně druhé straně. Ženy často bojují se záněty a výtoky, hlavně v letním období, kdy je horko a ony používají neprodyšné jednorázové vložky. Často se stává, že se po přechodu na vložky látkové záněty a výtoky mírní nebo úplně mizí. Látkové vložky jsou prodyšnější a jak jsem již psala, jejich složené je pro tělo a pokožku zdravější, pohodlnější a příjemnější.

Látkové vložky s minerály granátu jsou pak přirozenou cestou, jak nepravidelnou menstruaci urovnat, zmírnit její bolestivost a celkově menstruaci vyladit. Žena tak využívá benefitů, které ji granátky od pradávna přinášely a nemusí své tělo ničit hormonální antikoncepcí nebo farmaky proti bolesti. utvoří si tak se svým tělem zdravý vztah a k němu přirozená a zdravá menstruace patří.

U látkových vložek můžeme ovlivnit celý proces, od výběru materiálu až po volbu pracího prostředku. Vždy víme, co si dá se říct "pouštíme k tělu". V dnešní době je tohle naprosto zásadní. Stále více se potýkáme se zdraví škodlivými složkami, které se v minimálním množství vyskytují od jídla po kosmetiku a jejichž kumulativní efekt má na naše zdraví nezanedbatelné dopady. Používání látkových vložek se tak stává pro naše zdraví velkým plusem.

Alucha_klenotky

2022 © Alena Hradilová